Рецепти


Для користувачів



Точка зору

Як вам оновлена Смакота?
 

Зараз на кухні

На даний момент 51 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Рецепти

Курка фарширована курячим фаршем


  • 1 курка масою близько 1,5 кг
  • 400 г курячого фаршу
  • 1 булочка
  • по 2 цибулини і морквини
  • 100 г грудинки (бекону)
  • сіль, переь, сушена зелень
  • 2 зубки часнику
  • 5 ст.л. рослинної олії
Курка фарширована курячим фаршем

Курку помити, випатрати, натерти сіллю, перцем, сушеними травами і часником і залишити на 4-5 годин у холодильнику промаринуватися. Приготувати фарш: булочку замочити у воді або молоці, змолоти на м'ясорубці разом з 1 цибулиною. Бекон порізати кубиками і обсмажити в олії, додати кубики цибулі і натерту на крупній тертці моркву і смажити до золотистого кольору. Змішати разом курячий фарш, змелені булочку і цибую і смажену цибулю з морквою, посолити і поперчити. Нафарширувати курку, зашити отвір. У форму налити 2 ст.л. рослинної олії, викласти курку, полити ще 1 ст.л. олії і запікати при 160 градусах протягом 1,5 години (до золотистої шкірочки). Подавати з відвареним рисом, картопляним пюре, свіжими овочами.

Додано: 2009-01-27 01:44:10    Переглядів: 5099    Рецепт від: Lara!
Категорія: Птиця
RSS Feeds
"Смакота" - Всі права застережено.
При використанні матеріалів сайту обов’язкове посилання на smakota.org.ua